TEGELS WOONKAMER

tegels woonkamer

Overweegt u de aanschaf van tegels in uw woonkamer? Dan kan Tamsin u een zeer ruim en gevarieerd aanbod voorstellen. Keramische tegels bieden tal van voordelen: ze zijn makkelijk te onderhouden, passen in elke ruimte en voor elke smaak. Bovendien vindt u makkelijk uw gading tussen de talloze opties: grootformaattegels, dunne tegels (ideaal voor renovaties), dikke tegels (perfect voor buitenshuis),natuursteen- of parketlook… met keramische tegels kiest u voor de woonkamer van uw dromen.

Waarom kiezen voor tegels in uw woonkamer?

Keramische tegels zijn het beste bestand tegen vuil en water en zeer makkelijk te onderhouden

Keramische tegels zijn niet poreus en daardoor goed bestand tegen vuil. Heeft u kleine kinderen in huis? Geeft u graag een feestje? U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen of vlekken: een mild schoonmaakproduct volstaat om uw vloer weer helemaal net te krijgen. Het is dan ook een stuk hygiënischer dan een tapijt of houten vloer.

tegels woonkamer

Keramische tegels passen in uw woonkamer, maar ook in badkamers en keukens

Wanneer u kiest voor keramische tegels, hoeft u geen compromissen te sluiten op vlak van smaak. Houdt u van natuursteen of parket? Een keramische tegel kan deze look moeiteloos nabootsen, zonder de bijbehorende ongemakken. Ze zijn geschikt voor elke ruimte, van woonkamer, tot hal, keuken en badkamer. Dankzij de meerlagige structuur is de vloer immuun voor veranderingen en luchtvochtigheid.

Het is zelfs zo stabiel dat het materiaal perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Dit in tegenstelling tot parket, waarbij u met vloerverwarming tot dertig procent van uw warmte verliest. Een parkettegel behoudt de warmte veel beter én is nauwelijks te onderscheiden van gewoon parket - het verschil is tegenwoordig niet meer te zien of voelen.

U kan de tegels makkelijk doortrekken naar de wand om een totaalgevoel te creëren, of u nu houdt van een warme sfeer of strakke uitstraling.

tegels woonkamer

Tegels in uw woonkamer worden vervaardigd van hoogwaardige materialen

Onze tegels worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken, nieuwste designs en beste grondproducten. Verkiest u glas, antislip, luxe, mat of zijdeglans? Welke stijl u ook nastreeft, u mag er gerust van zijn dat u voor een duurzame oplossing kiest, waardoor uw woonkamer nog jaren zal meegaan.

tegels woonkamer

Geïnteresseerd in tegels voor uw woonkamer? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden.

Bekijk de toonzaal Contacteer ons

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan een van onderstaande artikels:

Groot Formaat Tegels

Groot Formaat Tegels

Tegenwoordig wordt 60 bij 60 centimeter de norm, maar zijn zelfs tegels in een nog groter formaat beschikbaar.

Lees het artikel >>

Vloertegels in je Badkamer

vloertegels badkamer

Wanneer u op zoek bent naar vloertegels in de badkamer, zijn keramische tegels een uitstekende keuze.

Lees het artikel >>

Het Ideale Keukenblad

Het Ideale Keukenblad

Het perfecte keukenblad doet meer dan enkel er goed uitzien – ze moet ook passen binnen je levensstijl.

Lees het artikel >>