Wij zijn gunstig gelegen in Sijsele op 20 minuten van Oostkamp.

Tegels Oostkamp nodig? Kom dan langs in onze showroom en samen vinden we de tegels die perfect zijn voor uw woning!

tegels oostkamp

WAT DOEN WE?

Keramiek

Vloertegels, wandtegels en maatwerk in keramiek

Mozaïek

Mozaïek in glas, marmer, natuursteen of keramiek

Natuursteen

Vloertegels, wandtegels en maatwerk in natuursteen

Waarom kiezen voor Tamsin?

  • Enorm gamma met klassieke & trendy producten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Ruime toonzaal
  • Plaatsing & afwerking door experts

Een greep uit ons aanbod van tegels

Al 50 jaar lang maakt Tamsin naam met smaakvolle vloer- en muurbekleding voor uw woning, kantoor of winkel, zoals keramische vloeren. Omdat wij u helemaal vrij willen laten in uw design, voorzien wij alle soorten interieurbekleding.

We importeren onze producten uit hun land van herkomst. Of dat nu Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Egypte of China is: op smaak staat geen grens.

Onze technische experts begeleiden u persoonlijk in uw productkeuze. Nadat u een bekledingssoort hebt gekozen, schakelen we onze plaatsingsdienst in. Tamsin zorgt voor perfecte afwerking binnen de afgesproken deadline.

Wij plaatsen keramische vloeren en andere bekledingen voor particulieren, maar ook ontwerpbureaus, keukeninstallateurs, winkelinrichters, architecten en binnenhuisdecorateurs zijn van harte welkom bij ons. Tegels Oostkamp zijn dus nooit veraf, op minder dan 20 minuten rijden naar Sijsele!

Geïnteresseerd? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod aan tegels vinden:

 Bekijk de toonzaal

 

Dankzij onze ligging zijn wij makkelijk te bereiken voor iedereen die tegels wenst in West-Vlaanderen. Een greep van onze locaties:

Beernem - Brugge - Damme - GentMaldegem - Oostkamp - Sijsele

Hoe zijn wij te bereiken vanuit Oostkamp?

Als u op zoek bent naar tegels in de regio Oostkamp, kan u ons met de auto makkelijk bereiken binnen de 20 minuten.

Als u vertrekt van Hotel Van der Valk, dan kan u het Kasteelpark Gruuthuse volgen richting Brugge. U slaat vervolgens in, in de Stationsstraat.  Zo rijdt u langs de Warandeputten van Moerbrugge aan de linkerkant.

Op de T-splitsing met de brouwerij Lambrecht en restaurant De Zonnebloem gaat u naar links, om vervolgens de eerste rechts terug in te slaan in de Veldstraat. Deze volgt u een paar minuten tot u op de Beverhoutsveldstraat uitkomt. Dan gaat u naar links. Aan de rechterkant passeert u de brouwerij het Vliegende Paard, en aan het rond punt gaat u rechtdoor tot u rechts inslaat in de Maandagse.

Deze baan volgt u tot u op een T-splitsing komt, waar u rechts inslaat op de Weg naar Sint-Kruis. Sla vervolgens meteen linksaf in de Ten Torre baan. Deze volgt u tot u niet meer kan, en dan slaat u rechtsaf, nog steeds in de Ten Torre baan.

Na wat kronkelingen komt u op een splitsing, hier slaat u linksaf op de Zomerstraat-West. Deze vloeit over in de Zwinstraat, en deze volgt u tot aan een rond punt in Sijsele. Op het rond punt neemt u de 4de afslag, in de Dorpsstraat. Tamsin Bouwspecialiteiten bevindt zich dan enkele meters verder aan u linkerkant!

Deze route raden wij zeker aan, aangezien u op deze manier de ring van Brugge vermijdt. Op deze manier zijn tegels Oostkamp niet zo ver af!

Geïnteresseerd in tegels Oostkamp? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod aan tegels vinden:

 Bekijk de toonzaal