Nieuw in ons gamma: vloeren in vinylparket, parket of laminaat!

LAAT U ADVISEREN: PARKET OF LAMINAAT?

Bent u er nog niet helemaal uit of u een vloer in parket of laminaat wilt? Wij geven u graag persoonlijk advies bij uw keuze.

PARKET

Met parket haalt u de natuur in huis. Het parket dat wij bij Tamsin verdelen bestaat uit eikenhout, een mooie, harde en duurzame houtsoort met fijne kleurnuances en tekeningen. Een parketvloer met eikenhout geeft uw interieur een stijlvol moderne maar ook karaktervolle en landelijke look.

De eiken planken kunnen op verschillende manieren bewerkt worden, zoals schuren, borstelen, roken of schrapen en vervolgens worden afgewerkt met witte – of natuurolie en vernis. Zo is het hout al van bij het begin gevoed en beschermd, wat onderhoud eenvoudiger maakt.

Eiken parket is bij Tamsin verkrijgbaar in planken of in een legpatroon naar keuze. Naast het bekende eikenhout biedt Tamsin ook teak, wengé, walnoot en ander exotisch hout aan.

Ontdek alle soorten in onze showroom!

 

LAMINAAT

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke vloer mét sfeervolle hout-look? Laminaat is mooi en is, in tegenstelling tot parket, bestand tegen uitzetten of krimpen. Dankzij ons nieuwe gamma Ultra kunt u nu zelfs uw badkamer of andere vochtige ruimtes voorzien van een laminaatvloer.

In onze showroom vindt u laminaat in verschillende kleuren en stijlen. We geven u graag professioneel advies over alle technische en esthetische aspecten van laminaat.

VINYLPARKET

Vinylparket lijkt sterk op gewoon parket, maar heeft net als laminaat een toplaag van kunststof. Het pvc-materiaal kan zowel zwevend als verlijmd worden geplaatst. Bovendien is vinylparket water- en krasbestendig en dus ideaal voor in de keuken, de bad- of bureelkamer en vochtige cellen.

Heeft u nog vragen over vinylparket, parket of laminaat? Contacteer ons. Wij helpen u graag verder! Tamsin plaatst uw vloer!