Marmermozaïek bestaat uit allerhande soorten natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, blauwe hardsteen en leisteen. Al deze verschillende soorten natuursteen kunnen verwerkt worden tot mozaïek met diverse afwerkingen en afmetingen. Zo bestaan er niet alleen glanzende, matte en ruwe uitvoeringen, maar ook getrommelde, verzoete en gepolijste. Verder kunnen ook de kanten verschillend afgewerkt worden – hier bestaan rechte, afgeronde en gekapte varianten. Door het combineren van deze uitvoeringen en afmetingen, zijn er enorm veel mogelijkheden in dit soort mozaïek.

Enkele voorbeelden kan je alvast hieronder vinden:

 

 

PLAATSING VAN MARMERMOZAÏEK

Marmermozaïek wordt, net zoals de glasvariant, gekleefd op netjes. Hierdoor kunnen realisaties met rondingen en golvende oppervlakken perfect uitgevoerd worden. Beperk uw creativiteit dus zeker niet tot rechte wanden wanneer u met deze soort mozaïek werkt!

 

IN WELKE RUIMTES GEBRUIK JE BEST MARMERMOZAÏEK?

Wilt u een trendy interieur in uw badkamer? Dan biedt de combinatie van marmermozaïek met grootformaat tegels of maatwerk uit keramische platen de gewenste oplossing.

Let wel op! Natuursteen is in het algemeen een product dat een specifiek onderhoud vraagt. Indien u deze marmermozaïeken wilt verwerken in een vochtige ruimte, zoals een douche, houdt er dan wel rekening mee dat een behandeling met een waterafstotend product een must is! Anders kan de natuursteen na verloop van tijd zijn kleur beginnen te verliezen.

 

OVERTUIGD VAN MARMERMOZAÏEK?

Lijkt marmermozaïek wel iets voor u? Of bent u op zoek naar een andere soort mozaïektegels, of misschien zelfs iets volledig anders, zoals bijvoorbeeld keramiek, laminaat of parket?

Om een beter beeld te scheppen, bent u steeds welkom in onze toonzaal. Daar kunt u de verschillende afwerkingen en kleuren komen bekijken – de materialen in de toonzaal bekijken geeft immers altijd een ander beeld dan wat u op foto’s ziet. Wij maken met u de juiste combinaties voor uw ruimte en geven u gepersonaliseerd stijladvies.

Heeft u iets specifiek op het oog? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan.