Wij zijn gunstig gelegen in Sijsele op minder dan 20 minuten van Oostkamp.

Mozaïek Oostkamp nodig? Kom dan langs in onze showroom en samen vinden we het parket dat perfect is voor uw woning!

mozaïek oostkamp

Een greep uit ons aanbod van mozaïek

Mozaïek werd al in de oudheid als vloerbekleding gebruikt. De Grieken en Romeinen versierden hun villa’s met kleurrijke mozaïektegels. Nog steeds zijn deze tegels een veelvuldig aangewende bekleding voor zowel klassieke als moderne interieurs.

Mozaïek bestaat ondertussen in verschillende vormen en (in nog veel meer) kleuren. De drie hoofdgroepen zijn glasmozaïek, marmermozaïek en keramische mozaïek.

De glasmozaïeken zijn kleine tegeltjes die gemaakt worden van – zoals de naam het zegt – glas. Meestal hebben deze een formaat van 1×1 tot 5×5. De keuze qua vorm is zeer divers: van zeshoekig tot rechthoekig tot grillig.

Naast glasmozaïek is ook marmermozaïek een mogelijkheid. Deze bestaat uit allerhande soorten natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, blauwe hardsteen, leisteen,…

Bij keramische mozaïek worden kleine stukjes keramiek verwerkt tot mozaïek en gekleefd op netjes. Deze zijn beschikbaar in allerhande formaten, kleuren, vormen en afwerkingen zoals marmer en -natuursteen look, metaal effect, antislip … Mozaïek Oostkamp is dus nooit veraf, op minder dan 20 minuten rijden naar Sijsele!

Om dan een beter beeld te scheppen, bent u steeds welkom in onze toonzaal.

Geïnteresseerd? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod aan mozaïek vinden:

 Bekijk de toonzaal

Waarom kiezen voor Tamsin?

  • Enorm gamma met klassieke & trendy producten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Ruime toonzaal
  • Plaatsing & afwerking door experts

Dankzij onze ligging zijn wij makkelijk te bereiken voor iedereen die mozaïek wenst in West-Vlaanderen. Een greep van onze locaties:

Brugge Oostkamp

Hoe zijn wij te bereiken vanuit Oostkamp?

Als u op zoek bent naar tegels in de regio Oostkamp, kan u ons met de auto makkelijk bereiken binnen de 20 minuten.

Als u vertrekt van Hotel Van der Valk, dan kan u het Kasteelpark Gruuthuse volgen richting Brugge. U slaat vervolgens in, in de Stationsstraat.  Zo rijdt u langs de Warandeputten van Moerbrugge aan de linkerkant.

Op de T-splitsing met de brouwerij Lambrecht en restaurant De Zonnebloem gaat u naar links, om vervolgens de eerste rechts terug in te slaan in de Veldstraat. Deze volgt u een paar minuten tot u op de Beverhoutsveldstraat uitkomt. Dan gaat u naar links. Aan de rechterkant passeert u de brouwerij het Vliegende Paard, en aan het rond punt gaat u rechtdoor tot u rechts inslaat in de Maandagse.

Deze baan volgt u tot u op een T-splitsing komt, waar u rechts inslaat op de Weg naar Sint-Kruis. Sla vervolgens meteen linksaf in de Ten Torre baan. Deze volgt u tot u niet meer kan, en dan slaat u rechtsaf, nog steeds in de Ten Torre baan.

Na wat kronkelingen komt u op een splitsing, hier slaat u linksaf op de Zomerstraat-West. Deze vloeit over in de Zwinstraat, en deze volgt u tot aan een rond punt in Sijsele. Op het rond punt neemt u de 4de afslag, in de Dorpsstraat. Tamsin Bouwspecialiteiten bevindt zich dan enkele meters verder aan u linkerkant!

Deze route raden wij zeker aan, aangezien u op deze manier de ring van Brugge vermijdt. Op deze manier is mozaïek Oostkamp niet zo ver af!

Geïnteresseerd in mozaïek Oostkamp? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod aan mozaïek vinden:

 Bekijk de toonzaal