Wij zijn gunstig gelegen in Sijsele op minder dan een kwartier van Brugge. Kom langs in onze showroom en samen vinden we de mozaïek die perfect is voor uw woning!

mozaiek brugge

Een greep uit ons aanbod van mozaïek

Mozaïek werd al in de oudheid als vloerbekleding gebruikt. De Grieken en Romeinen versierden hun villa’s met kleurrijke mozaïektegels. Nog steeds zijn deze tegels een veelvuldig aangewende bekleding voor zowel klassieke als moderne interieurs.

Mozaïek bestaat ondertussen in verschillende vormen en (in nog veel meer) kleuren. De drie hoofdgroepen zijn glasmozaïek, marmermozaïek en keramische mozaïek.

De glasmozaïeken zijn kleine tegeltjes die gemaakt worden van – zoals de naam het zegt – glas. Meestal hebben deze een formaat van 1×1 tot 5×5. De keuze qua vorm is zeer divers: van zeshoekig tot rechthoekig tot grillig.

Naast glasmozaïek is ook marmermozaïek een mogelijkheid. Deze bestaat uit allerhande soorten natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, blauwe hardsteen, leisteen,…

Bij keramische mozaïek worden kleine stukjes keramiek verwerkt tot mozaïek en gekleefd op netjes. Deze zijn beschikbaar in allerhande formaten, kleuren, vormen en afwerkingen zoals marmer en -natuursteen look, metaal effect, antislip …

Om dan een beter beeld te scheppen, bent u steeds welkom in onze toonzaal.

Geïnteresseerd? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod aan mozaïek vinden:

 Bekijk de toonzaal

Waarom kiezen voor Tamsin?

  • Enorm gamma met klassieke & trendy producten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Ruime toonzaal
  • Plaatsing & afwerking door experts

Dankzij onze ligging zijn wij makkelijk te bereiken voor iedereen die mozaïek wenst in West-Vlaanderen. Een greep van onze locaties:

Brugge Oostkamp