marmer keukenblad

Bent u geïnteresseerd in een marmer keukenblad? Zorg er dan voor dat u goed geïnformeerd bent voor u uw aankoop maakt.

Het perfecte keukenblad doet immers meer dan enkel er goed uitzien – ze moet ook passen binnen uw levensstijl. Uw nieuw keukenblad is de plek waar het eten zal voorbereid worden, en moet dus klaar zijn om allerlei handelingen te doorstaan.

Marmer is een interessante keuze voor een keukenblad. Er zijn enkele zeer sterke voordelen, maar de mindere kantjes mogen zeker niet over het hoofd gezien worden.

Marmer is een kalkhoudende natuursteen en is bijgevolg niet kras- en zuurbestendig. Deze moet onderhouden worden met specifieke producten. Een vlekstop om de steen te beschermen tegen vocht en vlekken, en aangepaste zepen, voor het regelmatige onderhoud.

EEN MARMER KEUKENBLAD: DE VOORDELEN

Een keukenwerkblad komt continu in aanraking met allerlei voedingsmiddelen en vloeistoffen die vet- en zuurhoudend zijn. Ook wordt een hete kookpot er snel even op neergezet, en wordt erin gesneden met messen en spatels wanneer de snijplankjes allemaal in de vaatwasser zitten. Door al deze redenen is de materiaalkeuze van een keukenwerkblad zeer belangrijk.

De voordelen van een marmeren keukenwerkblad zijn de volgende:

  • Klassevolle uitstraling
  • Niet zo prijzig als andere materialen
  • Elk werkblad is uniek door de kleuren en vormen die natuurlijk aanwezig zijn in marmer
  • Hitte resistent, maar best geen warme potten en pannen op plaatsen om geen uiterlijke beschadiging toe te brengen

We vinden een marmer keukenblad een uniek stuk in uw keuken, maar deze moet – zoals eerder gezegd – zeer goed onderhouden worden!

ANDERE SOORTEN: KERAMIEK & GRANIET

Wilt u eerst nog enkele andere materiaalsoorten bekijken? Dan stellen we nog keramiek & graniet voor.

Keramische keukenbladen bestaan uit keramieken platen. Bekijk er hier meer info over.

Graniet is een harde compacte natuursteen, te verkrijgen in verschillende diktes en afmetingen. Bekijk er hier meer info over.

KIES HET JUISTE MARMER KEUKENBLAD!

Een marmer keukenblad staat centraal in een keuken, en soms zelfs gedeeltelijk in de eetkamer. Er zijn veel verschillende keuzes waarin we u hebben proberen te begeleiden.

Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze toonzaal. Wij maken vrijblijvend een offerte volgens uw wensen.