Marazzi is een Italiaanse tegelfabrikant die al meer dan 80 jaar actief is en recent ook de gerenommeerde Best of Houzz-award won.

Terecht, want dit merk heeft een zeer uitgebreid gamma aan vloer- en wandtegels die u zowel voor binnen– als buitentoepassingen kan inzetten. De tegels bestaan in kleine en grote formaten en in allerhande afwerkingen en stijlen, zoals een beton- en natuursteenlook,  gladde structuur of antislip. Marazzi heeft daarnaast ook een zeer uitgebreid gamma aan keramisch parket, die zeker het ontdekken waard is.

Waarom kiezen voor Marazzi-tegels?

Marazzi-tegels zijn sterk en bestand tegen klimaat, vuil en water

De keramische tegels van Marazzi worden samengesteld uit natuurlijke kleien  die na het bakken een bijzonder sterke oppervlakte vormen. Deze tegel zal dus niet bevriezen, vervagen of barsten bij koud weer.

Door de lage waterabsorptie zijn de tegels ook resistent tegen vuil. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over krassen of vlekken.

Bovendien maakt Marazzi gebruik van geavanceerde technologieën die de grip op de tegel vergroten en daardoor het slipgevaar aanzienlijk verminderen. Veiligheid verzekerd, dus!

Marazzi-tegels zijn tijdloos en leveren u jarenlang plezier op

Welke kleur, vorm, textuur of afwerking u ook verkiest, met Marazzi-tegels kan u uw persoonlijke smaak bij uitstek laten gelden. Of u nu eerder van hedendaags of rustiek houdt, elegant of klassiek: Marazzi houdt rekening met wereldwijde trends en tijdloze designs, zodat er voor elk wat wils is.

Marazzi maakt daarvoor gebruik van verschillende technologieën om kleuren en structuren zo levendig mogelijk weer te geven. Daardoor zijn Marazzi-tegels enorm gedetailleerd en zien ze er bijzonder natuurlijk uit.

Geniet van Marazzi-tegels zonder zorgen

Keramische tegels zijn een lang leven beschoren. In vergelijking met andere vloerbedekkingen bestaan ze materiaal van hoge kwaliteit en zijn ze eenvoudig te onderhouden, waardoor ze ze op lange termijn een pak goedkoper zijn. Niemand verliest graag tijd aan schoonmaken, dus het is een extra voordeel dat Marrazi-tegels een minimum aan onderhoud vergen.

Marazzi-tegels zijn ook bijzonder hygiënisch. Ze zijn onbrandbaar en houden geen bacteriën, allergenen of geuren vast.

Ook wanneer u rekening wil houden met ecologische en duurzame factoren, zijn Marazzi-tegels een goede keuze. Het bedrijf zet al meer dan twintig jaar in op mens- en natuurvriendelijke praktijken en u hebt geen zware chemicaliën nodig om de tegels te onderhouden.

Ontdek foto's van enkele series van Marazzi:

Marazzi Blend

Marazzi Block

Treverkchic

Treverkview

Soorten Marazzi-tegels

Alle tegels hebben verschillende looks en variëren in lengte en breedte. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!

Marazzi Vloertegels

Marazzi heeft een ruim aanbod van vloertegels die geschikt zijn voor tal van ruimten: u kunt ze dus niet alleen voor badkamers, keukens en woonkamers inzetten, maar ook buitenshuis kunt u met een gerust hart voor een Marazzi-tegel kiezen .

Marazzi Grande

Houdt u niet van tegelvoegen? Geen probleem, want met de Grande-collectie kies je voor extra grote tegels, waarbij de voegen tot een minimum beperkt worden. Ga dus maar voor die imposante tegel die volledig bij uw smaak aanleunt!

Marazzi Houteffect

Er zijn veel liefhebbers van parket of laminaat te vinden. Begrijpelijk, want deze vloerstijlen zien er warm en gezellig uit. Helaas vragen ze ook bijzonder veel onderhoud… dus waarom niet kiezen voor deze look zonder al de lasten? Bij Marazzi vindt u tegels met een prachtig houteffect, die toch eenvoudig te poetsen zijn.

Marazzi Outdoors

Waarom zou u enkel binnenshuis voor Marazzi kiezen? Ook het buitenaanbod is zeker het overwegen waard. Zo kan u ervoor kiezen om dezelfde stijl zowel binnen als buiten te gebruiken, of kan u net voor een mooi contrast zorgen met verschillende looks. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heeft u hier vragen over? Dan kan u steeds terecht op ons contactformulier, of bij ons in de toonzaal.

Geïnteresseerd in Marazzi tegels? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden.

Bekijk de toonzaal Contacteer ons