Keramiekmerk in de kijker: Living Ceramics

Living Ceramics

Wie is Living Ceramics tegels?

Living Ceramics tegels is een relatieve nieuwkomer in de tegelwereld. Het is een Spaanse fabrikant met een kwalitatief gamma tegels in verschillende stijlen en afwerkingen. De formaten zijn 60x60, 30x60, 45x90 en 90x90.

Er zijn verschillende series beschikbaar van beton- tot natuursteenlook telkens in gladde en antislip afwerkingen. Deze verfijnde afwerking zorgt ervoor dat de tegels een modern design hebben, wat in elk interieur past.

Living Ceramics

Wat Living Ceramics over zichzelf zeggen:

Bij Living worden we gedreven door de wens van het creëren van veelzijdige keramische oplossingen voor interieurontwerp en architectuur. Bekledingen - op vloeren, muren, als werkbladen, trappen ... - zijn de huid van onze huizen, en we geloven dat het nodig is om hier goed zorg voor te dragen. We voelen een ware passie voor goed design, en net daarom vervaardigen we al onze producten in Italië en Spanje, referentielanden in keramisch ontwerp.

We zijn toegewijd aan een materiaal zoals keramiek dat het gemakkelijker maakt om op een praktische manier de originele grondstoffen te verkrijgen. Ons uiteindelijke doel is klanttevredenheid. We streven naar het creëren van producten die beantwoorden aan de hedendaagse eisen, die aangepast zijn aan de behoeften van de gebruikers en die aansluiten bij de nieuwe trends.

Alle collecties die we lanceren bij Living Ceramics suggereren een rijke mix van materialen en afwerkingen. Ze zijn als een geheel ontworpen, zodat ze gemakkelijk met elkaar te combineren zijn - zelfs meerdere collecties met elkaar.

Living Ceramics

Alle collecties volgen de huidige trend om verschillende oppervlakken samen te voegen. Experimenteren met deze mix van texturen is de rode draad dat aanleiding geeft tot de materialisering van de stukken. Het zijn verfijnde afwerkingen die worden gecreëerd door een spel van materiaal en een geëvolueerd ontwerp. Het resultaat: materialen die poëzie brengen in het dagelijks leven.

Al deze producten hebben dezelfde dikte, waardoor bijna oneindige combinaties mogelijk zijn. Alle lijnen zijn terug te vinden in een breed scala aan afmetingen en beantwoorden aan de eisen van de hedendaagse architectuur.

We hebben huidige technologieën gebruikt, zoals digitaal printen met keramische kleuren of direct printen op de beglazing. Ook gebruikten we de nieuwe techniek "mascaring", waardoor we lichte en mooie ontwerpen met een geweldige persoonlijkheid en met ongekende afwerkingen en texturen hebben kunnen maken.

Living Ceramics

De passie die we bij Living Ceramics voor een goed ontwerp ervaren, heeft geresulteerd in Signature Surfaces. Deze lijn komt van de fusie tussen enerzijds het creatieve talent van geweldige ontwerpers en anderzijds onze wens om bij te dragen in de wereld van interieurontwerp en architectuur met unieke keramische oplossingen. Het resultaat van deze samenwerking zijn ongekende stukken met innovatieve afwerkingen en texturen die een exclusieve identiteit aan de creatie verlenen.

Het uiteindelijke doel van Living Ceramics is om je ruimtes een onderscheidende en voortreffelijke toets te geven; om dit te bereiken, gebruiken we componenten van de hoogste kwaliteit en een geavanceerde technologie. Wij zorgen voor de details en subtiliteiten; we begrijpen dat elk stuk een bijzonder werk is.

Geïnteresseerd in Living Ceramics tegels? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden.

Bekijk de toonzaal Contacteer ons

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan een van onderstaande artikels:

Groot Formaat Tegels

groot-formaat-tegels

Tegenwoordig wordt 60 bij 60 centimeter de norm, maar zijn zelfs tegels in een nog groter formaat beschikbaar.

Lees het artikel >>

Het Ideale Keukenblad

keukenblad

Het perfecte keukenblad doet meer dan enkel er goed uitzien – ze moet ook passen binnen je levensstijl.

Lees het artikel >>

Vloertegels in je Badkamer

vloertegels badkamer

Wanneer u op zoek bent naar vloertegels in de badkamer, zijn keramische tegels een uitstekende keuze.

Lees het artikel >>