Wij zijn gunstig gelegen in Sijsele op minder dan 20 minuten van Oostkamp.

Laminaat Oostkamp nodig? Kom dan langs in onze showroom en samen vinden we het parket dat perfect is voor uw woning!

laminaat oostkamp

Een greep uit ons aanbod van Laminaat

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke vloer mét sfeervolle hout-look? Laminaat is mooi en is, in tegenstelling tot parket, bestand tegen uitzetten of krimpen. Dankzij ons nieuwe gamma Ultra kunt u nu zelfs uw badkamer of andere vochtige ruimtes voorzien van een laminaatvloer.

In onze showroom vindt u laminaat in verschillende kleuren en stijlen. We geven u graag professioneel advies over alle technische en esthetische aspecten van laminaat.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Tamsin?

  • Enorm gamma met klassieke & trendy producten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Ruime toonzaal
  • Plaatsing & afwerking door experts

Dankzij onze ligging bedienen wij klanten in gans West-Vlaanderen. Hieronder een greep van onze locaties:

Brugge - Maldegem - Oostkamp - Beernem

Hoe zijn wij te bereiken vanuit Oostkamp?

Als u op zoek bent naar tegels in de regio Oostkamp, kan u ons met de auto makkelijk bereiken binnen de 20 minuten.

Als u vertrekt van Hotel Van der Valk, dan kan u het Kasteelpark Gruuthuse volgen richting Brugge. U slaat vervolgens in, in de Stationsstraat.  Zo rijdt u langs de Warandeputten van Moerbrugge aan de linkerkant.

Op de T-splitsing met de brouwerij Lambrecht en restaurant De Zonnebloem gaat u naar links, om vervolgens de eerste rechts terug in te slaan in de Veldstraat. Deze volgt u een paar minuten tot u op de Beverhoutsveldstraat uitkomt. Dan gaat u naar links. Aan de rechterkant passeert u de brouwerij het Vliegende Paard, en aan het rond punt gaat u rechtdoor tot u rechts inslaat in de Maandagse.

Deze baan volgt u tot u op een T-splitsing komt, waar u rechts inslaat op de Weg naar Sint-Kruis. Sla vervolgens meteen linksaf in de Ten Torre baan. Deze volgt u tot u niet meer kan, en dan slaat u rechtsaf, nog steeds in de Ten Torre baan.

Na wat kronkelingen komt u op een splitsing, hier slaat u linksaf op de Zomerstraat-West. Deze vloeit over in de Zwinstraat, en deze volgt u tot aan een rond punt in Sijsele. Op het rond punt neemt u de 4de afslag, in de Dorpsstraat. Tamsin Bouwspecialiteiten bevindt zich dan enkele meters verder aan u linkerkant!

Deze route raden wij zeker aan, aangezien u op deze manier de ring van Brugge vermijdt. Op deze manier is laminaat Oostkamp niet zo ver af!

Geïnteresseerd in laminaat Oostkamp? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod aan laminaat vinden.

 Bekijk de toonzaal