Wanneer u op zoek bent naar vloertegels in de badkamer, zijn keramische tegels een uitstekende keuze. Keramische tegels zijn een geliefd materiaal in de badkamer, omdat ze makkelijk te reinigen zijn, waterresistent zijn en bovendien nog eens beschikbaar in talloze kleuren en formaten. Dankzij de meerlagige structuur is de vloer immuun voor veranderingen en luchtvochtigheid. Het is zelfs zo stabiel dat het materiaal perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

U kan bijvoorbeeld kiezen voor grootformaattegels, dunne tegels (ideaal voor renovaties) of dikke tegels. Er zijn zelfs tegels in natuursteen of parketlook beschikbaar, waardoor u zelfs kan genieten van de warmte van hout in uw badkamer, zonder de ongemakken vandien.

Lees ons artikel als u meer wil weten over steenparket.

Waarom kiezen voor vloertegels in de badkamer?

Onze vloertegels zijn goed bestand tegen vuil en water en zeer makkelijk te onderhouden

Keramische tegels zijn niet poreus en daardoor goed bestand tegen vuil. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen of vlekken: een mild schoonmaakproduct volstaat om uw vloer weer helemaal schoon te krijgen. Het is dan ook een zeer hygiënische oplossing, wat ideaal is voor een veelgebruikte ruimte als de badkamer.

Vloertegels in de badkamer zijn verkrijgbaar in alle formaten en kleuren

Zoals eerder aangehaald, hoeft u geen compromissen te sluiten over uw favoriete stijl: alle soorten looks zijn mogelijk met vloertegels in de badkamer. U kan daarbij kiezen voor kleine tegels (mozaïektegels) of grote badkamertegels.

Vloertegels in de badkamer worden vervaardigd van hoogwaardige materialen

Onze tegels worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken, nieuwste designs en beste grondproducten. Verkiest u glas, antislip, luxe, mat of zijdeglans? Welke stijl u ook nastreeft, u mag er gerust van zijn dat u voor een duurzame oplossing kiest, waardoor uw woonkamer nog jaren zal meegaan.

Bent u op zoek naar tegels voor uw woonkamer? Kom onze realisaties bekijken in de showroom en ontdek het uitgebreid kleurengamma. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.