Overweegt u de aanschaf van tegels in uw woonkamer? Dan kan Tamsin u een zeer ruim en gevarieerd aanbod voorstellen. Keramische tegels bieden tal van voordelen: ze zijn makkelijk te onderhouden, passen in elke ruimte en voor elke smaak. Bovendien vindt u makkelijk uw gading tussen de talloze opties: grootformaattegels, dunne tegels (ideaal voor renovaties), dikke tegels (perfect voor buitenshuis), natuursteen- of parketlook… met keramische tegels kiest u voor de woonkamer van uw dromen.

Waarom kiezen voor tegels in uw woonkamer?

Keramische tegels zijn het beste bestand tegen vuil en water en zeer makkelijk te onderhouden

Keramische tegels zijn niet poreus en daardoor goed bestand tegen vuil. Heeft u kleine kinderen in huis? Geeft u graag een feestje? U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen of vlekken: een mild schoonmaakproduct volstaat om uw vloer weer helemaal net te krijgen. Het is dan ook een stuk hygiënischer dan een tapijt of houten vloer.

Keramische tegels passen in uw woonkamer, maar ook in badkamers en keukens

Wanneer u kiest voor keramische tegels, hoeft u geen compromissen te sluiten op vlak van smaak. Houdt u van natuursteen of parket? Een keramische tegel kan deze look moeiteloos nabootsen, zonder de bijbehorende ongemakken. Ze zijn geschikt voor elke ruimte, van woonkamer, tot hal, keuken en badkamer. Dankzij de meerlagige structuur is de vloer immuun voor veranderingen en luchtvochtigheid.

Het is zelfs zo stabiel dat het materiaal perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Dit in tegenstelling tot parket, waarbij u met vloerverwarming tot dertig procent van uw warmte verliest. Een parkettegel behoudt de warmte veel beter én is nauwelijks te onderscheiden van gewoon parket - het verschil is tegenwoordig niet meer te zien of voelen. 

U kan de tegels makkelijk doortrekken naar de wand om een totaalgevoel te creëren, of u nu houdt van een warme sfeer of strakke uitstraling.

Tegels in uw woonkamer worden vervaardigd van hoogwaardige materialen

Onze tegels worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken, nieuwste designs en beste grondproducten. Verkiest u glas, antislip, luxe, mat of zijdeglans? Welke stijl u ook nastreeft, u mag er gerust van zijn dat u voor een duurzame oplossing kiest, waardoor uw woonkamer nog jaren zal meegaan.

Soorten woonkamertegels

Tamsin heeft een ruim assortiment aan woonkamertegels. Hier kan u alvast een greep uit het aanbod ontdekken.

Gigacer-tegels

Ontdek de recente Le Corbusier LCS Ceramics-collectie, gebaseerd op het polychrome kleurgebruik van de bekende architect Le Corbusier. Ook bij andere collecties wordt de designkaart getrokken, zoals bij Gigacer Krea. Ten slotte kan u ook gaan voor de strakke, moderne uitstraling van beton met Gigacer Concrete.

Marazzi-tegels

Wil u graag dezelfde stijl in uw volledige interieur? Marazzi-tegels zijn niet alleen geschikt voor alle ruimten, maar ook de ideale keuze buitenshuis! Daarbij kan u voor de Grande-collectie kiezen, die zeer grote tegelformaten beschikbaar maakt en voegen tot een minimum beperkt.

Cotto d’Este-tegels

Fan van natuursteen? Dan is Cotto d’Este de ideale keuze. Met prachtige nabootsingen van Belgische blauwsteen, natuurlijke hardsteen of subtiel geschakeerde, aardse natuursteen kan u kiezen voor deze stijlvolle look, zonder in te boeten aan onderhoudsgemak.

Geïnteresseerd in tegels voor uw woonkamer? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden.

 Bekijk de toonzaal