Bent u op zoek naar een specialist in keramiek op maat? Dan bent u bij Tamsin aan het juiste adres.

In ons atelier verzagen we keramische platen van 1 meter op 3 meter zodat u kan kiezen voor prachtige realisaties op maat. Onder de mogelijkheden behoren wanden voor douches en badkamers, maar ook tafel – en keukenbladen worden bijna naadloos geplaatst en afgewerkt in verstek. Tamsin is dus uw ideale partner als u een douche met keramische wanden zoekt. 

Waarom kiezen voor keramiek op maat?

Keramiek op maat is de ideale keuze voor keuken en badkamer

Keramische platen zijn de ideale bekleding voor uw keukenaanrechten, raam- en wastafelbladen. Het is volledig vlekbestendig, krasvrij, goed bestand tegen hitte en zeer onderhoudsvriendelijk, in tegenstelling tot natuursteen en composiet.

Zelfs als u een ovenschaal rechtstreeks uit de oven op een keramisch aanrechtblad plaatst, zal het materiaal niet scheuren: het kan immers temperaturen tot 450°C aan.

Keramiek op maat leent zich perfect voor renovaties

Moeten uw bestaande vloer- of wandbekledingen vervangen worden? Of wil u graag de keukenblokken vernieuwen? Dan kiest u gewoon voor keramiek op maat: met een dikte van 3,5 tot 5,7 millimeter haalt u een eenvoudige en duurzame oplossing in huis. Het valt bovendien ook makkelijk met andere materialen te combineren.

Keramiek op maat is hygiënisch en zeer onderhoudsvriendelijk

De toplaag van een keramisch werkblad is homogeen, waardoor vuil- of vochtresten niet zomaar in het materiaal trekken. Daardoor is het erg hygiënisch. Doordat keramiek niet poreus is, is kras-, water- en vlekbestendigheid gegarandeerd, met een minimum aan poetswerk. Vaak is het voldoende om het blad schoon te maken met een natte doek en juist niet met schuurmiddelen en chemische producten, die onherstelbare schade kunnen toebrengen.

Bent u op zoek naar keramiek op maat? Kom onze realisaties bekijken in de showroom en ontdek het uitgebreid kleurengamma. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.