Dunne keramische tegels hebben een dikte van 3,5 tot 6 mm. Dunne keramische platen kunnen we in vele formaten leveren en plaatsen: van 50/50 tot grootformaattegels in 320/150. Hierdoor kunnen we de tegels volledig op maat verzagen en kleine passtukken vermijden.

DUNNE KERAMISCHE TEGELS – SPAAR KOSTEN UIT

Het voordeel van dunne keramische tegels is dat we ze op de bestaande vloer- en wandbekledingen kunnen plaatsen, voor zover deze geen gebreken vertonen. Met een minimale verhoging van het bestaande niveau spaart u zo kosten uit voor uitbreken, egaliseren of het leggen van chape/cement.

VOOR ELKE STIJL

Modern, klassiek, retro of landelijk … Welke smaak u ook heeft, dunne keramische tegels passen in elk interieur. Ze bestaan namelijk in een groot aantal kleuren en ook in perfecte imitaties van hout, beton en natuursteen/marmer. U kunt uw badkamer, douche, toilet of keukentablet bv. een perfecte marmer/natuursteenlook geven. U geniet van alle voordelen van keramiek (vlekbestendig, krasvrij, water- en hittebestendig), zonder de beperkingen van natuursteen/hout. Omdat keramische tegels constant zijn qua kleur, ontdekt u nooit hinderlijke kleurnuances.

PERFECT VOOR ELKE RENOVATIE

Dunne keramische tegels  met een dikte van 3.5 mm zijn perfect voor de renovatie van woningen. Ze zijn zonder veel  hoogte- of dikteverschil  te plaatsen op de  bestaande betegeling. Wilt u een offerte ontvangen voor uw renovatieproject? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze experts komen graag bij u langs.