‘Gewone’ keramische tegels hebben een dikte van 6 tot 20 mm, terwijl dunne keramische tegels 3 tot 6 mm meten. Er bestaan ook dikke keramische tegels die 2 cm dik zijn. Deze robuuste en vorstvrije tegels zijn perfect voor opritten met hoge belasting,  terrassen en dakterrassen. Met regelbare tegeldragers plaatst u in een handomdraai het perfecte dakterras!

DIKKE KERAMISCHE TEGELS – TOON UW SMAAK

Dikke keramische tegels zijn ook voor binnen te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en stijlen. Of uw interieur nu strak, klassiek of landelijk is; de tegels passen zich perfect aan uw stijl aan. U kunt uw favoriete kleur kiezen of uw tegels een andere ‘look’ geven. Het is bv. perfect mogelijk om de illusie van een houten, betonnen of marmer vloer te creëren. In tegenstelling tot natuursteen, blijven keramische tegels kleurvast.

SNEL AAN DE SLAG

Staat u voor een bouw of verbouwing en wilt u het perfecte interieur? Reken dan op het ruime tegelassortiment van Tamsin. Onze dikke keramische tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken voor vloeren of wanden. U ontvangt uw tegels razendsnel bij u thuis, zodat u direct aan de slag kunt. Aarzel niet om ons te contacteren als u een offerte wilt ontvangen. Wij komen graag eens langs.