Gigacer is een Italiaans tegelmerk en dé pionier op het vlak van grootformaat-tegels, verkrijgbaar in 120x120 en zelfs 120x250. U kan naast een groter formaat natuurlijk ook steeds kiezen  voor standaardformaten van 60x60, als u van de stijl van Gigacer houdt, maar een klassieke keramische tegel verkiest. Daarnaast biedt het merk diktes van 4,8mm, 12mm en zelfs 24 mm, voor een extra sterke tegel.

Gigacer is vooral bekend omwille van zijn designtegels en kwam onlangs met een nieuw en exclusief gamma op de proppen, dat volledig gebaseerd op het kleurpatroon van de gekende architect Le Corbusier.

Waarom kiezen voor Gigacer-tegels?

Gigacer creëert sterke en aantrekkelijke tegels dankzij doorgedreven technologie

Dankzij jarenlange ervaring en door in te zetten op technologische innovatie, heeft Gigacer een aanbod van grote keramische vloerstructuren, die gesneden worden in het gewenste formaat. De tegels zijn van topkwaliteit, met diepgaande designs en kleuren die zich perfect lenen voor een moderne levensstijl.

Gigacer ontwikkelt duurzame tegels, die eenvoudig schoon te maken zijn

Door de hoge kwaliteit van Gigacer-tegels, gaat uw vloer jarenlang mee. Daarnaast zijn de tegels ook makkelijk te onderhouden, zodat u steeds kan genieten van een prachtige vloer die niet voortdurend schoongemaakt hoeft te worden. Door voor Gigacer te kiezen, bespaart u op termijn dus heel wat tijd en geld.

Gigacer is uitermate geschikt voor een vloer met een minimum aan tegelvoegen 

Voegen worden door tegenstanders van tegels vaak aangewend als argument om voor een andere vloerbedekking kiezen. Dat is hier helemaal niet aan de orde, want doordat Gigacer verkrijgbaar is in grote formaten tot zelfs 120x250, kan u genieten van uw droomvloer, waarbij de kleur en voeg van de tegel gelijk worden gehouden. Hoe groter de tegel, hoe minder zichtbare voegen. Zo kan u dus gerust kiezen voor een vloer die aan uw eigen smaak voldoet. 

Soorten Gigacer-tegels

Le Corbusier LCS Ceramics

Deze recente collectie is absoluut het vermelden waard. Gigacer biedt hiermee de enige tegelcollectie ter wereld aan die gebaseerd werd op het sterk beschermde, polychrome kleurgebruik van Le Corbusier, de bekende architect. Het architecturale kleurdesign vormt een prachtige combinatie met de kwalitatieve keramische tegels en zorgen voor een unieke vloer waar velen jaloers op zullen zijn.

Gigacer Krea

Ook met de Gigacer Krea kan u bijzonder creatief omspringen. Bij deze lijn kregen designers alle ruimte om een bijzondere, nieuwe tegelserie te creëren, die beschikbaar is in verschillende kleuren en nuances. U kan deze ook naar hartelust combineren met decoratieve tegels, zodat u helemaal uw eigen stijl erin kunt verwerken.

Gigacer Concrete

Houdt u van de simplistische uitstraling van beton? Dan is deze collectie zeker het ontdekken waard. Beton in keramische vorm biedt u namelijk heel wat onderhoudsvoordelen en is beschikbaar met vele kleurspelingen en oppervlaktevariaties, zodat u ruim de keuze hebt tussen verschillende tegelsoorten. Daarmee gaat u voor moderne eenvoud, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Gigacer Tokyo

Terrazzo maakte de laatste jaren een comeback en is al een tijdje helemaal in. Gigacer trekt met deze lijn ook de kaart van deze vrolijke stijl en geeft er een twist aan door het traditionele Terrazzo-effect te combineren met een speelse noot. De collectie is in zes verschillende kleurstijlen en drie formaten beschikbaar.

Gigacer zet dus met veel succes in op tal van verschillende stijlen. Bent u benieuwd naar de verschillende collecties? Dan kan u steeds terecht op ons contactformulier, of bij ons in de toonzaal.

Geïnteresseerd in Gigacer tegels? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden.

 Bekijk de toonzaal