graniet keukenblad

 

Bent u geïnteresseerd in een graniet keukenblad? Zorg er dan voor dat u goed geïnformeerd bent voor u uw aankoop maakt.

Het perfecte keukenblad doet immers meer dan enkel er goed uitzien – ze moet ook passen binnen uw levensstijl. Uw nieuw keukenblad is de plek waar het eten zal voorbereid worden, en moet dus klaar zijn om allerlei handelingen te doorstaan.

Graniet is een harde compacte natuursteen, te verkrijgen in verschillende diktes en afmetingen. Door het bewerken van de steen (verzoeten, polieren, schuren, zandstralen, borstelen, …) krijgt de steen telkens een andere look.

EEN GRANIET KEUKENBLAD: DE VOORDELEN

Een keukenwerkblad komt continu in aanraking met allerlei voedingsmiddelen en vloeistoffen die vet- en zuurhoudend zijn. Ook wordt een hete kookpot er snel even op neergezet, en wordt erin gesneden met messen en spatels wanneer de snijplankjes allemaal in de vaatwasser zitten. Door al deze redenen is de materiaalkeuze van een keukenwerkblad zeer belangrijk.

Al deze zaken indachtig is graniet een uitstekende keuze voor uw nieuw keukenwerkblad, als u de steen regelmatig behandelt met een vlekstop en daarna onderhoudt en ontvet met een aangepast onderhoudsproduct – deze zijn te verkrijgen in onze toonzaal. Verdere voordelen van een granieten werkblad:

  • Uniek natuurlijk uitzicht
  • Resistent tegen bacteriën en vuil
  • Gemakkelijk te repareren indien het bijvoorbeeld zou splinteren
  • Perfect plat: handig voor het uitrollen van deeg!

ANDERE SOORTEN: KERAMIEK & MARMER

Wilt u eerst nog enkele andere materiaalsoorten bekijken? Dan stellen we nog keramiek & marmer voor.

Keramische keukenbladen bestaan uit keramieken platen. Bekijk er hier meer info over.

Marmer is een kalkhoudende natuursteen met een uniek uitzicht. Bekijk er hier meer info over.

KIES HET JUISTE GRANIET KEUKENBLAD!

Een graniet keukenblad staat centraal in een keuken, en soms zelfs gedeeltelijk in de eetkamer. Er zijn veel verschillende keuzes waarin we u hebben proberen te begeleiden.

Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze toonzaal. Wij maken vrijblijvend een offerte volgens uw wensen.