GLASMOZAÏEK

Mozaiekt-Tegels-Glasmozaiek-kleur

Glasmozaïek bestaat uit kleine tegeltjes die gemaakt worden van glas. Qua formaat gaan deze meestal van 1×1 tot 5×5. De keuze qua vorm is zeer divers van zeshoekig, rechthoekig tot grillig.

Ben je op zoek naar een brede waaier aan kleuren? Dan zit je sowieso goed bij glasmozaïek. Deze is namelijk beschikbaar in een zeer uitgebreid kleurenpalet. Daarbovenop zijn er ook verschillende mengelingen en tekeningen mogelijk. Alles kan gemixt en gematcht worden, waardoor de keuzes bijna eindeloos zijn.

Glasmozaiek

PLAATSING VAN GLASMOZAÏEK

De plaatsing is een specialisatie op zich. De kleine stukjes glas worden gekleefd op een net of papier. Op deze manier bekomt men matjes van ongeveer 30×30, waardoor de mozaïek gemakkelijker plaatsbaar is.

Dit is zeker een pluspunt voor bepaalde toepassingen zoals afgeronde hoeken, randen en gebogen oppervlakken. Denk maar aan zitbanken in een wellness-ruimte, of de randen van een zwembad bijvoorbeeld!

mozaïektegels

IN WELKE RUIMTES GEBRUIK JE BEST GLASMOZAÏEK?

Glasmozaïek beperkt zich niet alleen tot het bekleden van wanden in zwembaden, maar is ook  een sfeermaker voor de vloer -en /of wandbekleding  van uw badkamer, inloopdouche, toilet of keukenwand. Het kan perfect geplaatst worden als accentmuur, gecombineerd  met  grootformaattegels, en is ideaal voor het uitwerken van zitbanken en nissen in wellness-ruimtes, hamams, stoomdouches  en dompelbaden.

Glasmozaïek kan dus perfect gebruikt worden in vochtige ruimtes, en zal gegarandeerd zijn origineel kleur zeer lang behouden. Een sterk voordeel ten opzichte van andere kleurrijke materialen die vaak gebruikt worden in badkamers en douches.

Glasmozaïek Mondriaan

Geïnteresseerd in glasmozaïek? In onze toonzaal kan u een ruim aanbod vinden.

Bekijk de toonzaal Contacteer ons

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan een van onderstaande artikels:

Groot Formaat Tegels

groot-formaat-tegels

Tegenwoordig wordt 60 bij 60 centimeter de norm, maar zijn zelfs tegels in een nog groter formaat beschikbaar.

Lees het artikel >>

Vloertegels in je Badkamer

vloertegels badkamer

Wanneer u op zoek bent naar vloertegels in de badkamer, zijn keramische tegels een uitstekende keuze.

Lees het artikel >>

Het Ideale Keukenblad

keukenblad

Het perfecte keukenblad doet meer dan enkel er goed uitzien – ze moet ook passen binnen je levensstijl.

Lees het artikel >>