Denkt u aan faience in de badkamer? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om de wanden van uw badkamer te bekleden. Terwijl er vroeger steevast voor tegels werd gekozen, zijn er nu ook heel wat andere opties, zoals wandbekleding in mozaïek of platen. Wij tonen u graag de voordelen van faience in de badkamer met keramische tegels.

Waarom kiezen voor faience in de badkamer?

Keramische badkamertegels bieden een groot onderhoudsgemak

Wanneer u opteert voor faience in de badkamer, zijn wij een groot voorstander van keramische tegels. Deze zijn dus niet enkel beschikbaar voor de vloer, maar ook voor wanden! Ze zijn goed bestand tegen vuil: een mild schoonmaakproduct volstaat dan ook om de wanden schoon te maken. Doordat keramiek erg hygiënisch is, is het ideaal voor een veelgebruikte ruimte met een hoge vochtigheidsgraad.

Keramische tegels passen in elke badkamer

Keramische tegels bestaan in nagenoeg alle formaten en stijlen, waardoor u de badkamer volledig naar wens kan inrichten. In een tijdloze badkamer passen neutrale tinten zoals wit, beige en bruin. Als u net voor een blikvanger wil gaan, kan u ook kiezen voor wandtegels met een patroon of opvallende kleuren. Hoe dan ook is er voor elk wat wils.

Keramische badkamertegels zijn van hoge kwaliteit

Onze wandtegels worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken, nieuwste designs en beste grondproducten. Veiligheid wordt daarbij hoog in het vaandel gedragen. Of u nu glas, antislip, luxe, mat of zijdeglans verkiest, alle wandtegels zijn verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Soorten douchewanden op maat

Wandtegels

Wandtegels zijn verkrijgbaar in tal van formaten, materialen en kleuren. Indien u dat wenst, kunt u zelfs verschillende wandtegels combineren. Zo is een graag geziene combinatie die van tegels in een gelijkaardig formaat, maar met een andere kleurtint of net omgekeerd: tegels in een verschillend formaat, maar met dezelfde kleurtint. U kan er ook voor kiezen om dezelfde tegels te gebruiken voor zowel vloer als wand… de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Rechthoekige wandtegels hebben een grote invloed op het ruimtegevoel. Wanneer u ze horizontaal plaatst, zal de badkamer ruimer lijken, terwijl ze de ruimte optisch verhogen bij een verticale plaatsing. Kom gerust langs in onze showroom om het ruime aanbod aan keramische tegels te ontdekken!

Mozaïek

Net zoals wandtegels wordt mozaïek gemaakt uit geglazuurd keramiek. Ze hebben een opvallend kleinere oppervlakte, waardoor ze zich uitstekend lenen om accenten aan te brengen. Waarom geen mozaïekstrook aanbrengen achter het kraanwerk in de douche, rond het bad of tussen de wandtegels in?

Keramische platen

Wanneer u liever voor grote formaten kiest, zijn platen een uitstekende keuze. Doordat er weinig gevoegd hoeft te worden, bekomt u al snel een strakke en moderne look en kiest u bovendien voluit voor hygiëne.

Ontdek ons gamma aan keramische tegels

Bent u op zoek naar een douchewand op maat? Ook daarbij kunnen we u helpen met gericht advies. Kom onze realisaties met faience in de badkamer bekijken in de showroom en ontdek het uitgebreid kleurengamma. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.