Bent u op zoek naar een douchewand op maat? Deze kleine aanpassing kan uw badkamer een heel andere uitstraling geven. Keramische tegels zijn een geliefd materiaal voor dit onderdeel, want ze zijn makkelijk te reinigen, waterdicht en bovendien beschikbaar in talloze kleuren en formaten. Lees snel verder om de vele mogelijkheden te ontdekken.

Waarom kiezen voor een douchewand op maat?

Een keramische douchewand is makkelijk te onderhouden

Keramische tegels zijn goed bestand tegen vuil: een mild schoonmaakproduct volstaat dan ook om uw douchewand schoon te maken. Doordat keramiek erg hygiënisch is, is het ideaal voor een veelgebruikte ruimte als de badkamer.

Keramische douchewanden zijn verkrijgbaar in tal van stijlen

Welke kleur u ook verkiest, of u fan bent van bepaalde motieven of niet, bij Tamsin vindt u een douchewand op maat die volledig aan uw eigen stijl beantwoordt.

Keramische douchewanden zijn van hoge kwaliteit

Onze tegels worden geproduceerd volgens de nieuwste productietechnieken, nieuwste designs en beste grondproducten. Veiligheid wordt daarbij hoog in het vaandel gedragen. Verkiest u glas, antislip, luxe, mat of zijdeglans? Kom gerust langs in onze toonzaal om de mogelijkheden te ontdekken.

Soorten douchewanden op maat

Keramische XXL-platen

Tegenwoordig zien we dat tegels in grootformaat vaak worden gekozen als douchewand. Zeker als u weinig voegen in uw vloer- of wandbetegeling wil zien, is dit de ideale keuze. Door de esthetisch strakke belijning krijgt een kleine ruimte een optisch grotere uitstraling.

 

Ze lenen zich ook uitstekend voor uw vloer, waardoor ze een perfect alternatief vormen voor een beton- of gietvloer, met grijze tinten, antraciet of graniet. Ook wie houdt van natuursteen kan met een keramische imitatie volledig zijn gading vinden. Bovendien zijn de panelen eenvoudig te combineren met vloer- of wandverwarming.

 

Houdt u van modern, minimalistisch of strak? Dan zijn XXL-tegels absoluut het overwegen waard! Ontdek op deze pagina meer over grootformaattegels of contacteer ons voor meer informatie.

Douchewand renoveren met dunne keramische tegels

 

Wilt u uw badkamer vernieuwen maar afbraakwerken en extra kosten vermijden? Dan kan u altijd kiezen voor een renovatie met dunne platen, die rechtstreeks op de muur geplaatst kunnen worden. Dunne keramische tegels lenen zich dus uitstekend voor uw renovatieprojecten.

Ontdek ons gamma aan keramische tegels

Kom gerust langs in onze showroom om de opties te ontdekken. Zo bieden wij onder meer keramische douchewanden aan van Gigacer, Cotto d’Este, Inalco, Ariostea en Neolith. We helpen u graag op weg met de juiste keuze.

Ook bij het plaatsen van de tegel kunnen wij degelijke ondersteuning bieden. We komen ter plaatse opmeten en bespreken uitgebreid de mogelijkheden zodat we voor de perfecte uitvoering kunnen zorgen. Uw douchewand kan in één plaat geplaatst worden, maar ook in meerdere platen die we kunnen verzagen. Laten we samen voor uw droombadkamer zorgen!