Keramiekmerk in de kijker: Ariostea

Ariostea is opgericht in 1961. Ze produceren producten op hoog technologische wijze, en ze houden rekening met hun impact op het milieu. Hun gepatenteerde technologie is volledig uniek. Het is ontwikkeld binnen hun bedrijf en wordt ook enkel daar geïmplementeerd.

De hoogtechnologische keramische tegels van Ariostea zijn gemaakt van de beste natuurlijke materialen. Ze worden onder hoge druk en intense hitte gemaakt tot de tegels die u kan vinden in de winkel.

Lees meer >>


Parketmerk in de kijker: Cambrillo

Bij Cambrillo maken ze eigentijds kwaliteitsparket. Bij hun Belgisch vakmanschap gebruiken ze eiken vloeren om uw leefruimtes in te richten met de natuurlijke & huiselijke uitstraling waar u naar op zoek bent.

Heeft u een specifieke vorm in uw vloer? Geen probleem. Cambrillo-vloeren zijn volledig personaliseerbaar en passen dus overal perfect in.

Lees meer >>


Keramiekmerk in de kijker: Kronos

Kronos is al meer dan 30 jaar expert in vloeren van keramiek. Hun sterktes zijn continue productinnovatie en sterk onderzoek op het gebied van design.

Ze komen tot hun nieuwe producten in hun onderzoek voor ontwikkeling, genaamd Kronos Tecnica. Daar bieden ze ondersteuning en advies aan ontwerpers door het aanbieden van oplossingen waarmee creatieve ideeën op industriële wijze gerealiseerd kunnen worden.

Lees meer >>


Parketmerk in de kijker: Moso

Moso biedt duurzame, mooi, stabiele en sterke bamboe vloeren aan. Deze hebben ze verdeeld over drie collecties, de Dynamic, Grand en Eternal Collectie. De Dynamic Collectie is geschikt voor vloeren in woningen of kleinschalig commercieel gebruik.

De Eternal Collectie is dan eerder geschikt voor toepassingen met de allerhoogste eisen, zoals bijvoorbeeld de projectmarkt.

Lees meer >>


Keramiekmerk in de kijker: Ariana

Ariana produceert elegante en innovatieve keramische  vloeren en wandtegels in een eigentijdse stijl.

De tegels hebben een uitzonderlijk decoratief potentieel. Ze zijn ideaal voor alle types kamers, inclusief badkamers. Ze worden ook gebruikt in restaurants en hotels.

Lees meer >>


pagina 1 - 2 - 3 - 4