Keramiekmerk in de kijker: Inalco

Inalco is een gespecialiseerde leverancier van keramische tegels en levert diensten voor de sectoren bouw, architectuur en interieurdesign. Inalco baseert haar bedrijfsfilosofie op vier pijlers: innovatie, kwaliteit, service en een milieu engagement.

De missie van Inalco is een naam te vestigen als wereldleider in de keramische tegel sector, meer bepaald naar product, vooruitgang en service vernieuwing.

Lees meer >>


Parketmerk in de kijker: Listone Giordano

Listone Giordano is een Italiaanse parketfabriek die behoort tot de absolute top en uitsluitend Franse eik gebruikt. Deze wordt ontgonnen uit een eigen bos in Fontaines, Frankrijk en gedurende dat proces vormt ecologie en respect voor het milieu een bijzonder belangrijk aspect.

Lees meer >>


Keramiekmerk in de kijker: Living Ceramics

Living Ceramics tegels is een relatieve nieuwkomer in de tegelwereld. Het is een Spaanse fabrikant met een kwalitatief gamma tegels in verschillende stijlen en afwerkingen. De formaten zijn 60x60, 30x60, 45x90 en 90x90.

Er zijn verschillende series beschikbaar van beton- tot natuursteenlook telkens in gladde en antislip afwerkingen. Deze verfijnde afwerking zorgt ervoor dat de tegels een modern design hebben, wat in elk interieur past.

Lees meer >>


Keramiekmerk in de kijker: Marazzi

Marazzi is een Italiaanse tegelfabrikant die al meer dan 80 jaar actief is en recent ook de gerenommeerde Best of Houzz-award won.

Terecht, want dit merk heeft een zeer uitgebreid gamma aan vloer- en wandtegels die u zowel voor binnen– als buitentoepassingen kan inzetten.

Lees meer >>


Parketmerk in de kijker: Pergo

Pergo is een onderdeel van een grote internationale holding, waaronder ook Quick-Step valt. Alle Pergo-producten worden wel in België geproduceerd. ergo parket is een meerlaagse click parket van Europese eik, met een eenvoudige plaatsing.

De producten zijn ook steeds legklaar, daar deze reeds in de fabriek afgewerkt worden met een matte vernis.

Lees meer >>


Parketmerk in de kijker: Veligna Floors

Veligna Floors is een Belgische parketfabriek uit Wingene. Ook deze parketvloeren zijn legklaar, daar deze in de fabriek reeds afgewerkt is met de nodige olie. Hierdoor beperkt het onderhoud zich tot het reinigen met een aangepaste zeep.

Meerlaagse parketvloeren van Europese eik op een berken multiplex zijn verkrijgbaar.

Lees meer >>

pagina 1 - 2 - 3 - 4