Dikke keramische tegels

‘Gewone’ keramische tegels hebben een dikte van 6 tot 20 millimeter, terwijl dikke keramische tegels 2 centimeter dik zijn. Er bestaan daarnaast ook dunne keramische tegels, die  een dikte hebben van 3 tot 6 millimeter.

Dikke keramische tegels zijn robuuste en vorstvrije tegels, perfect voor opritten met hoge belasting, terrassen en dakterrassen. Met regelbare tegeldragers plaatst u in een handomdraai het perfecte dakterras!

Lees meer >>


graniet keukenblad

Keramische platen

Producenten binnen de keramiek wereld zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en met de toenemende technologische mogelijkheden, is er reeds veel mogelijk. Zo is men erin geslaagd om keramische platen te produceren die qua afmetingen variëren van 300×100 tot 320×150.

Naar de toekomst toe worden deze ook steeds groter! Ook in diktes blijft men steeds evolueren, met platen van 3 mm tot 12 mm dik.

Lees meer >>


Mozaiekt-Tegels-Glasmozaiek-kleur

Glasmozaïek

Glasmozaïek bestaat uit kleine tegeltjes die gemaakt worden van glas. Qua formaat gaan deze meestal van 1×1 tot 5×5. De keuze qua vorm is zeer divers van zeshoekig, rechthoekig tot grillig.

Ben je op zoek naar een brede waaier aan kleuren? Dan zit je sowieso goed bij glasmozaïek. Deze is namelijk beschikbaar in een zeer uitgebreid kleurenpalet. Daarbovenop zijn er ook verschillende mengelingen en tekeningen mogelijk.

Lees meer >>


Pergo-Parketvloer

Parket in je keuken?

Wil u graag parket in de keuken plaatsen? In dat geval is het zeker interessant om advies in te winnen bij een specialist zoals Tamsin. Er zijn namelijk twee belangrijke opties: de keuze voor een originele parketvloer, of een parkettegel in keramiek.

Beide hebben ze erg verschillende kenmerken, die we graag voor u op een rijtje zetten.

Lees meer >>


mozaïektegels keuken

Mozaïektegels Keuken

In de oudheid werd mozaïek al als vloerbekleding gebruikt. Kleurrijke mozaïektaferelen kon je reeds vinden bij de Grieken en Romeinen in hun villa’s. Niet enkel in de oudheid, maar ook tegenwoordig is mozaïek een populaire bekleding voor zowel klassieke als moderne interieurs – en meer specifiek de keuken.

Mozaïek bestaat ondertussen in verschillende vormen en (in nog veel meer) kleuren.

Lees meer >>


Tamsin-voor-mozaïek-in-marmer

Marmermozaïek

Marmermozaïek bestaat uit allerhande soorten natuursteen zoals bijvoorbeeld marmer, blauwe hardsteen en leisteen. Al deze verschillende soorten natuursteen kunnen verwerkt worden tot mozaïek met diverse afwerkingen en afmetingen.

Zo bestaan er niet alleen glanzende, matte en ruwe uitvoeringen, maar ook getrommelde, verzoete en gepolijste. Verder kunnen ook de kanten verschillend afgewerkt worden – hier bestaan rechte, afgeronde en gekapte varianten

Lees meer >>

pagina 1 - 2 - 3