Dikke Keramische Tegels

Dikke keramische tegels

‘Gewone’ keramische tegels hebben een dikte van 6 tot 20 millimeter, terwijl dikke keramische tegels 2 centimeter dik zijn. Er bestaan daarnaast ook dunne keramische tegels, die  een dikte hebben van 3 tot 6 millimeter.

Dikke keramische tegels zijn robuuste en vorstvrije tegels, perfect voor opritten met hoge belasting, terrassen en dakterrassen. Met regelbare tegeldragers plaatst u in een handomdraai het perfecte dakterras!

Lees meer >>


Keramische platen

Producenten binnen de keramiek wereld zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en met de toenemende technologische mogelijkheden, is er reeds veel mogelijk. Zo is men erin geslaagd om keramische platen te produceren die qua afmetingen variëren van 300×100 tot 320×150.

Naar de toekomst toe worden deze ook steeds groter! Ook in diktes blijft men steeds evolueren, met platen van 3 mm tot 12 mm dik.

Lees meer >>


Groot Formaat Tegels

Groot formaat tegels

De laatste jaren werden grootformaattegels steeds meer populair. Vroeger waren kleine formaten de standaard: een vloertegel was verkrijgbaar in 15 bij 15 centimeter tot 30 bij 30. Tegenwoordig wordt 60 bij 60 centimeter de norm, maar zijn zelfs tegels in een nog groter formaat beschikbaar.

Grootformaattegels van 80 bij 80 centimeter zijn niet langer een uitzondering en als u dit wenst, kunnen ze zelfs nog groter gemaakt worden.

Lees meer >>


Tegels Woonkamer

Tegels woonkamer

Overweegt u de aanschaf van tegels in uw woonkamer? Keramische tegels bieden tal van voordelen: ze zijn makkelijk te onderhouden, passen in elke ruimte en voor elke smaak.

Bovendien vindt u makkelijk uw gading tussen de talloze opties: grootformaattegels, dunne tegels (ideaal voor renovaties), dikke tegels (perfect voor buitenshuis),natuursteen- of parketlook… met keramische tegels kiest u voor de woonkamer van uw dromen.

Lees meer >>


Keramiekmerk in de kijker: Cotto d’Este

Cotto d'Este is een gerenommeerde tegelfabrikant die een toonbeeld vormt van Italiaanse luxe. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van tegels van hoge kwaliteit en heeft een ruim gamma met zowel standaardtegels van 60x60 als grootformaattegels. Ook de dikte kan variëren van van 14 millimeter tot 2 centimeter.

Lees meer >>

pagina 1 - 2 - 3 - 4