Vloertegels badkamer

Vloertegels voor uw badkamer

Wanneer u op zoek bent naar vloertegels in de badkamer, zijn keramische tegels een uitstekende keuze. Keramische tegels zijn een geliefd materiaal in de badkamer, omdat ze makkelijk te reinigen zijn, waterresistent zijn en bovendien nog eens beschikbaar in talloze kleuren en formaten.

Dankzij de meerlagige structuur is de vloer immuun voor veranderingen en luchtvochtigheid. Het is zelfs zo stabiel dat het materiaal perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

Lees meer >>


dunne keramische tegels

Dunne keramische tegels

Dunne keramische tegels hebben een dikte van 3,5 tot 6 millimeter. Dunne keramische platen kunnen we in vele formaten leveren en plaatsen: van 50 x 50 centimeter tot grootformaattegels in 320 x 150 centimeters. Hierdoor kunnen we de tegels volledig op maat verzagen en kleine passtukken vermijden.

Dunne keramische tegels zijn vooral populair bij renovaties, omdat de geringe dikte de mogelijkheid biedt om tegel-op-tegel te vloeren. Daarnaast bieden ze hetzelfde onderhoudsgemak als andere keramische tegels.

Lees meer >>


Keramiek Op Maat

Keramiek op maat

Bent u op zoek naar een specialist in keramiek op maat? Dan bent u bij Tamsin aan het juiste adres.

In ons atelier verzagen we keramische platen van 1 meter op 3 meter zodat u kan kiezen voor prachtige realisaties op maat. Onder de mogelijkheden behoren wanden voor douches en badkamers, maar ook tafel – en keukenbladen worden bijna naadloos geplaatst en afgewerkt in verstek. Tamsin is dus uw ideale partner als u een douche met keramische wanden zoekt.

Lees meer >>


keukenblad

Het ideale keukenblad

Het perfecte keukenblad doet meer dan enkel er goed uitzien – ze moet ook passen binnen je levensstijl. Je nieuw keukenblad is de plek waar je je eten zal voorbereiden, en moet dus klaar zijn om allerlei handelingen te doorstaan.

Daarbovenop is een aanrechtblad soms ook een verbinding tussen twee kamers – de keuken en de eetkamer. Hoe zorg je er dan voor dat deze hierbinnen past?

Lees meer >>


Steenparket Mazarri Planet

Steenparket

Wie op zoek is naar steenparket, vindt bij ons zeker zijn gading. De laatste jaren vindt de keramische imitatie van parket meer en meer zijn ingang. Een imitatie van alle soorten hout is namelijk perfect mogelijk op keramische tegels.

De tegels hebben de uitstraling van natuurlijk hout, maar bieden in tegenstelling tot parket een aantal belangrijke voordelen:

Lees meer >>


natuursteen badkamer

Mozaïektegels badkamer

Onze technische experts begeleiden u persoonlijk in uw productkeuze. Nadat u een bekledingssoort hebt gekozen, schakelen we onze plaatsingsdienst in. Tamsin zorgt voor perfecte afwerking binnen de afgesproken deadline.

Wij plaatsen keramische vloeren en andere bekledingen voor particulieren, maar ook ontwerpbureaus, keukeninstallateurs, winkelinrichters, architecten en binnenhuisdecorateurs zijn van harte welkom bij ons.

Lees meer >>

pagina 1 - 2 - 3

Volgende pagina >>